Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  Custom USB Drives

Custom USB Drives met logo

Nadat u bij ons uw bestelling heeft geplaatst en ons uw drukbestand heeft bezorgd, ontvangt u van ons per email een document met daarin een afbeelding van uw Custom USB Drive voorzien van uw logo en/of tekst.

Dankzij deze visualisatie van het eindproduct kan u precies zien hoe uw USB product eruit zal zien.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Proefdrukken

Het effect van voor reclamedoeleinden gebruikte USB Flash Drives op een doelpubliek mag niet worden onderschat. Deze bijzondere vorm van marketing en publiciteit weerspiegelt uw bedrijf en maakt indruk op mogelijke klanten of zakenpartners door hen te tonen dat u iets buitengewoons aanbiedt.

We hechten dan ook uiterst veel belang aan de kwaliteit waarmee uw logo op uw USB sticks wordt gedrukt.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Visuele drukproef

Dankzij de virtuele proefdruk met een visualisatie van uw USB sticks met logo kan u precies zien hoe uw USB sticks er zullen uitzien eenmaald de USB productie voltooid is.

Indien u niet tevreden bent met de manier waarop we uw logo en/of tekst hebben gepositioneerd in de virtuele proef, dan volstaat een bericht waarin u beschrijft welke wijzigingen u wenst om een nieuw virtuele proef te ontvangen.
Op basis van uw wensen ontvangt u vervolgens spoedig een nieuwe virtuele proef ter controle en goedkeuring.

Eenmaal alles naar wens is en u uw goedkeuring heeft gegeven voor druk kunnen we tot productie van uw USB keys overgaan en deze vervolgens snel bij u laten leveren via onze koerierdiensten.

Tips

  • Om de beste drukresultaten te kunnen bekomen raden we u aan om uw drukbestand(en) aan te leveren in vectorieel EPS of Illustrator formaat waarin u gebruik maakt van Pantonekleuren voor de verschillende elementen in uw ontwerp. Op deze manier kunnen we uw USB sticks leveren gezeefdrukt in levendige kleuren die nauwkeurig overeenkomen met uw huisstijl of voorzien van een netjes afgewerkte lasergravure.
  • Wanneer uw logo of ontwerp een foto of vloeiende kleurverlopen bevat, dan kan u best kiezen voor het model Photokey.
  • Aarzel niet om een van onze grafische medewerkers te contacteren indien u hulp of ondersteuning wenst bij het ontwerpen van uw logo of grafisch ontwerp. We helpen u graag verder om uw USB productie zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Hoe voegen we uw logo toe?

De voor het bedrukken gebruikte methode wordt bepaald door het producttype en het materiaal. U kan meer lezen over de verschillende methodes die we gebruiken om uw logo en bedrijfsimago het best tot uiting kan laten komen op onze pagina over het toevoegen van uw logo.

terug naar boven  terug naar boven