Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Stick toepassingen: Relatiegeschenken en Promotieartikelen met Flash Drive

USB Stick toepassingen

De USB stick is een uiterst geschikt medium om grote hoeveelheden privť en zakelijke gegevens te bewaren en om deze snel en makkelijk te kopiŽren of verplaatsen naar een ander medium zoals een pc.

U kan uw USB Flash Drive gebruiken voor het opslaan van allerlei multimediabestanden zoals Powerpoint-presentaties, bedrijfsbrochures en productcatalogi in Acrobat PDF formaat, audio- en videofragmenten, software, etc.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Relatiegeschenken, promotieartikelen en softwaretoepassingen

Gegraveerde en bedrukte USB flashdrives worden steeds populairder en geven aan deze nuttige promotieartikelen en opvallende relatiegeschenken een echte klassevolle uitstraling; uw relatie zal ze zeker dankbaar in ontvangst nemen!

Onze USB sticks kunnen echter ook voor andere dan puur promotionele doeleinden worden ingzet. Hiernaast vindt u een overzicht van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Toepassingen USB producten

USB flash drives vormen een waardevol marketing- en reclame-instrument voor beurzen en evenementen, maar worden door steeds meer klanten ook gebruikt voor meer praktische interne toepassingen. Het aantal onderwijsinstellingen en blue-chipbedrijven die wij reeds tot onze klanten mogen rekenen, illustreert zeer goed deze reële behoefte. De flash drive heeft zijn weg ook gevonden tot in de broekzakken en aan de sleutelhangers van consumenten, zakenlui en ambtenaren wereldwijd.

Flash drives worden ongetwijfeld het meest gangbaar gebruikt als oplossing voor bestandsoverdracht van en naar pc’s. Dit was, tot aan de uitvinding van de USB drive, zeer lang het terrein van de floppy en ZIP drive.

  • Flash drives zijn zeer geschikt voor de opslag van geactualiseerde product- en prijsinformatie, klantenfiches en diverse multimediatoepassingen.
  • Press releases
  • MP3 en audio bestanden
  • Technici in het veld kunnen voor eender welk type apparaat volledige handleidingen opslaan op één flash drive in plaats van hun bestelwagens vol te laden met de papieren versies.
  • IT-afdelingen kunnen updates en reparatiesoftware via flash drives bezorgen aan de werknemers in het bedrijf en op verplaatsing.
  • Etc...

Onze USB flash drives kunnen zo worden geprogrammeerd dat opgeslagen presentaties, websites en artikels automatisch bij het aansluiten van de drive worden opgestart. Deze automatische opstartfunctie werkt echter niet op alle computers door de verschillende configuraties van pc’s.

Merk- en productreclame

Dankzij de beschikbaarheid van goedkope flash drives kunnen zij worden gebruikt voor reclame- en marketingdoeleinden. Ze kunnen als relatiegeschenk gratis worden verdeeld onder uw zakenrelaties, verkocht tegen een prijs die lager ligt dan de aankoopprijs, of als extraatje worden toegevoegd bij aankoop van een ander product.
Onze drives kunnen op verzoek worden bedrukt met uw logo, als een vorm van reclame om klant- en merkbewustzijn te vergroten. De USB drive kan leeg worden gelaten (zonder gegevens) of er kunnen afbeeldingen, documentatie, webkoppelingen, Flashanimaties of andere multimedia content of software op worden geplaatst.

USB Flash Drives zijn het perfecte relatiegeschenk indien u wenst herinnerd te blijven bij uw doelpubliek!

Softwaretoepassingen

Een USB geheugenchip laat behalve het opslaan, kopiëren, verplaatsen en wissen van gegevens tevens toe om softwaretoepassingen te laten draaien op uw pc. U kan op deze manier uw USB stick laten functioneren als een externe harde schijf met software die niet hoeft geïnstalleerd te worden op de harde schijf van uw pc.

Nu we flash drives ook kunnen gebruiken als opstartapparaat, lijken de toepassingsmogelijkheden voor deze technologie quasi eindeloos.

Flash drives zijn een groot succes op het vlak van specialty advertising of als geschenkartikelen voor reclamedoeleinden, en in het bijzonder op hi-tech beurzen waar de reputatie van een bedrijf wordt gemaakt of gekraakt door de kwaliteit van de “speeltjes” die het aan zijn stand weggeeft.

Vele softwarebedrijven installeren vooraf demoversies van hun producten op deze drives waardoor de flash drive dubbel dienst doet, als PR gadget én als verkoopsinstrument.

Muziekopslag en marketing

Vooraf opgenomen muziek kan worden verkocht of voor reclamedoeleinden worden weggegeven op USB flash drives.

 

USB Flash Drives zijn het perfecte promotiegeschenk en relatiegeschenk indien u wenst herinnerd te blijven bij uw doelpubliek!

terug naar boven  terug naar boven