Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  Voordelen USB Keys

Voordelen USB Keys

We bieden u USB Keys, USB armbanden en USB Business Cards aan met topkwaliteit en dit aan uiterst competitieve prijzen.

Onze USB Drives bieden een maximale betrouwbaarheid dankzij hun robuuste behuizing en het geavanceerde flashgeheugen dat tot de meest vooruitstrevende behoort op de markt van USB producten.

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Topkwaliteit en betrouwbaarheid

Ons oog voor detail en de toepassing van de strengste kwaliteitscontrole tijdens het productieproces zorgen ervoor dat u een USB-product krijgt van de hoogste en meest betrouwbare kwaliteit die op de markt beschikbaar is. We zijn trots op de hoogstaande kwaliteit van onze complete USB-productlijn die, daarvan zijn we overtuigd, garant staat voor uw tevredenheid over uw USB-product!

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Voordelen USB Drives

  • Superieure kwaliteit aan uiterst competitieve prijzen
  • Reeds bestelbaar in kleine oplages vanaf 25 stuks
  • Maximale betrouwbaarheid dankzij robuuste behuizing en geavanceerd flashgeheugen
  • 100 % klantentevredenheid
  • Snelle leveringstijden
  • Bijzonder compact opslagmedium
  • Schokbestendig flashgeheugen
  • Snellere gegevensoverdracht dan optische discs zoals CD en DVD
  • Weinig energieverbruik
  • ISO 9001:2000 certificaat toegekend aan onze chipleverancier

Duurzaam en robuust ontwerp

Flash drives zijn ongevoelig voor krassen en stof en mechanisch zeer sterk, wat deze drives geschikt maakt om gegevens fysisch te transporteren.
Sommige flash drives behouden hun gegevens ook nadat ze in water zijn ondergedompeld en zelfs na een rondje in de wasmachine, hoewel dit geen ontwerpkenmerk is en op deze eigenschap dan ook niet mag worden vertrouwd. Indien u de flash drive volledig laat drogen alvorens er weer stroom door te laten, krijgt u weer een werkende drive zonder verdere problemen. In de Gadget Show op Channel Five werd een flash drive gekookt met propaan, bevroren met droogijs, ondergedompeld in verschillende zuren, overreden met een jeep en met een mortier weggeschoten tegen een muur. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van verloren gegane gegevens op computerschijven is erin geslaagd alle gegevens op de flashdrive te recupereren. De gegevens op de andere verwisselbare opslagapparaten, optische of magnetische dragers, die aan de test werden onderworpen, waren allemaal onherroepelijk verloren.

Hoge opslagcapaciteit

Flash drives slaan gegevens ook relatief compact op in vergelijking met vele andere verwisselbare media. Medio 2008 kwamen er 64 GB drives op de markt, waarop vele malen meer gegevens kunnen worden opgeslagen dan op een DVD.

Sneheid

Een USB drive met USB 2.0 ondersteuning werkt ook sneller dan een optisch schijfstation en kan bovendien meer gegevens bevatten op veel minder ruimte. Gemiddelde snelheden voor bestandsoverdracht variëren aanzienlijk en moeten vóór aankoop worden gecontroleerd; snelheden worden aangegeven in megabytes of megabits per seconde. Fast drives halen doorgaans een leessnelheid van maximum 30 megabytes/s (MB/s) en een schrijfsnelheid van ongeveer de helft van deze waarde. Oudere "USB full speed" 12 megabit/s media halen maximaal ongeveer 1 MB/s.

Meer gedetailleerde informatie over de snelheden van onze USB sticks vindt u op onze pagina met technische informatie.

Zuinige en betrouwbare werking

Flash drives verbruiken door het ontbreken van bewegende onderdelen
in vergelijking met harde schijven weinig stroom, hebben geen fragiele bewegende onderdelen en zijn voor lage opslagcapaciteiten klein en licht.

Geen installatie vereist

Flash drives behoren tot de klasse USB-apparaten voor massaopslag, zodat ze door de meeste moderne besturingssystemen kunnen worden gelezen en beschreven zonder een specifiek stuurprogramma te hoeven installeren.

Vergelijking met optische media (CD / DVD)

De verschillende beschrijfbare en herschrijfbare versies van CD’s en DVD’s zijn draagbare opslagmedia die door de meeste computers worden ondersteund. Een beschrijfbare (recordable) CD-R, DVD-R en DVD+R kan slechts eenmaal worden beschreven, de herschrijfbare (rewritable) variëteiten ondersteunen tot 1.000 wis/schrijfcycli, en moderne NAND-gebaseerde flash drives halen zelfs vaak 500.000 of meer wis/schrijfcycli.
Optische opslagmedia behoren na de harde schijf tot de goedkoopste methodes voor massaopslag.
In wezen zijn cd’s en dvd’s een goed medium om veel informatie goedkoop op te slaan en bieden zij het voordeel door de meeste huiskamer cd- en dvd-spelers te kunnen worden gelezen. Anderzijds zijn zij niet geschikt om voortdurende kleine wijzigingen aan te brengen aan een grote verzameling informatie. Dat flash drives dit wél kunnen, is hun grootste troef. Standaard 12 cm optische schijven zijn echter groter en raken sneller beschadigd dan flash drives.

terug naar boven  terug naar boven