Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB fabriek USB Key

Over USB Key

MJK USB Productions heeft de afgelopen jaren een ruime kennis en ervaring opgebouwd in de productie en duplicatie van USB Drives met flashgeheugen.

Wij fabriceren en leveren enkel de meest betrouwbare USB producten en dit aan heel competitieve prijzen. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen met uw vragen omtrent onze producten en diensten en kijken er naar uit om ook uw USB productie te produceren waarvan u net als onze bestaande klanten erg tevreden zal zijn!

 

Klantentevredenheid

We verbinden ons ertoe om volledig aan uw wensen en behoeften te voldoen door het aanbieden van de beste producten en een vlotte, transparante communicatie.

Hiernaast vertellen we u graag wat meer over onze missie, waarden en normen.

 
 

Onze missie

We zijn gepassioneerd door het coninu verbeteren van onze volledige productlijn en klantenrelaties door onafgebroken onderzoek naar technologische innovaties op het gebied van USB geheugenchips en het uitsluitend leveren van producten met betrouwbare topkwaliteit waarmee een volledige klantentevredenheid kan worden gegarandeerd.

Vertrouwen en langdurige klantenrelaties

Wij geloven en streven naar de creatie van langdurige en trouwe klantenrelaties dankzij ons geloof in en onze kennis van onze superieure producten en diensten.

Ons doel is om de meest betrouwbare en meest vooruitstrevende USB Drives op de markt aan te bieden en leider te blijven op het gebied van innovatieve USB oplossingen in combinatie met het aanbieden van een optimale klantenservice.

We verbinden ons ertoe om volledig aan uw wensen en behoeften te voldoen door het aanbieden van de beste producten en een vlotte, transparante communicatie.

Kwaliteitscontrole

Ons oog voor detail en de toepassing van de strengste kwaliteitscontrole tijdens het productieproces zorgen ervoor dat u een USB-product krijgt van de hoogste en meest betrouwbare kwaliteit die op de markt beschikbaar is.

We zijn trots op de hoogstaande kwaliteit van onze complete USB-productlijn die garant staat voor uw tevredenheid over uw USB-product!

Indien u onze USB producten wil uitproberen alvorens over te gaan tot het plaatsen van een grotere bestelling, dan kan u bij ons steeds eerst een kleine oplage (vanaf 50 exemplaren) bestellen zodat u zelf kan vaststellen dat we enkel de beste kwaliteit leveren.

Verkoopsvoorwaarden

Onze verkoopsvoorwaarden kan u hier downloaden.

Vrijblijvende prijsoffertes

We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe voor de productie van USB Sticks, USB armbanden of USB visitekaartjes en helpen u graag verder met uw vragen op ons telefoonnummer +32 (0)16/89 37 35 of per email via ons contactformulier!

terug naar boven  terug naar boven