Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Drives met logo

USB Drives met logo

We drukken of graveren uw logo, slogan of ontwerp naar keuze op de USB Sticks die u bij ons laat produceren.

Onze grafici zullen u met plezier verderhelpen indien u hulp wenst bij het ontwerpen en aanleveren van uw digitaal drukbestand!

 

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Custom USB Sticks

U kan bij ons zonder meerprijs zowel de voor- als achterzijde van uw USB product laten bedrukken. Voor de meeste van onze klanten drukken we langs de voorzijde het bedrijfslogo en langs de achterzijde het webadres.

Hiernaast leest u meer over de verschillende druktechnieken waarmee we uw USB sticks kunnen personaliseren.

Vraag hier een volledig vrijblijvende offerte aan!

 
 

Hoe voegen we uw logo toe?

De voor het bedrukken gebruikte methode wordt bepaald door het producttype en het materiaal. Hieronder vindt u een inleiding tot elke drukmethode zodat u kunt zien hoe u uw logo en bedrijfsimago het best tot uiting kan laten komen.

Zeefdruk: Ideaal voor logo's met 1 tot 4 verschillende kleuren

Zeefdruk of serigrafie, vroeger gekend als zijdezeefdruk, is een druktechniek waarbij met behulp van een sjabloon en een poreus weefsel een afbeelding met scherpe randen wordt gecreëerd. Kort samengevat verloopt het procédé als volgt: een zeefdoek van poreus fijngeweven weefsel wordt over een kader geplaatst. Gedeelten van de zeefdoek worden afgedekt met een ondoorlaatbaar sjabloon dat een positief van de te drukken afbeelding is (de inkt zal verschijnen in de resterende open gedeelten).

Bij het drukken van veelkleurige logo’s, wordt voor elke kleur een nieuw sjabloon gemaakt en worden de verschillende kleuren opeenvolgend gedrukt. Zeefdruk is het meest geschikt voor logo’s met 1 tot 4 kleuren zonder schaduw of kleurschakeringen.

De inkt wordt vóór het drukken naar wens gemengd om de kleur in overeenstemming te brengen met de Pantone®-kleurreferenties die tijdens de virtuele proef werden bepaald.

Onze oven bakt bedrukte metalen onderdelen vóór de assemblage van het product om maximale duurzaamheid te verzekeren, en zeefdruk op plastiek levert steeds een uitstekende hechting op. Wij beschikken over een eigen zeefdrukafdeling om ervoor te zorgen dat uw logo door ervaren zeefdrukkers volgens de strengste normen wordt gedrukt.

Fotoafdrukken: Ideaal voor foto's en logo's/beelden met vele kleuren

Hoewel we gebruikmaken van geavanceerde technologie, lijkt het procédé voor fotoafdrukken (photo printing) op dat van een standaard desktop printer; logo’s kunnen volledig in kleur worden gereproduceerd door de combinatie in variërende hoeveelheden van 4 kleuren gekend onder de naam CMYK. USB Key gebruikt deze techniek in combinatie met polyurethaan harsen om een zeer duurzaam logo te verkrijgen dat zeer goed bestand is tegen krassen en stoten. Een fotoafdruk is de beste keuze voor logo’s met vele kleuren of logo’s met schaduw of kleurschakeringen.

We beschikken over een eigen afdruk- en hars coating afdeling om te verzekeren dat uw logo door ervaren technici volgens de strengste normen wordt afgedrukt.

Lasergravure: Ideaal voor logo’s met 'gevulde’ graveerzones

Met lasergraveren krijgt u een zeer precies en zuiver afgewerkt resultaat. Wij hebben een gamma lasergraveermachines met verschillend vermogen om tegemoet te komen aan elk type materiaal, van roestvrij staal tot hout. Graveren is geen kleurproces zoals printen – uw logo wordt op het product aangebracht door het product te 'markeren' met een laser. Hoe werkt deze laser nu? De laser is zo ontworpen dat deze op specifieke wijze energie overbrengt op het productoppervlak, zodat een hoog percentage van de lichtenergie wordt omgezet in warmte. De plaats waar de laser in contact komt met het materiaal verdampt en laat aldus een merkteken achter op het product. Met behulp van een computer kan de positie en beweging van de laser nauwkeurig worden gecontroleerd om het gewenste resultaat te bereiken. Deze techniek is doorgaans het meest geschikt voor logo’s met scherp afgetekende randen.

We beschikken over een eigen lasergravure-afdeling om te verzekeren dat uw logo door ervaren technici volgens de strengste normen wordt gegraveerd.

Diamantgravure: Ideaal voor logo’s met het uitzicht van een gegraveerde schets

USB Key beschikt over verschillende hi-speed diamantgraveurs waarmee producten met een geschikt oppervlak van gelegeerd aluminium kunnen worden gegraveerd. Het procédé is volledig computergestuurd en levert een zeer precies resultaat op. De graveur bewerkt het productoppervlak met een computergestuurde diamantslijper. Graveren is geen kleurproces, maar we kunnen verschillende kleuren in uw logo suggereren door te werken met schaduw – logo’s met scherp afgetekende contouren zijn doorgaans het meest geschikt voor deze techniek.

We beschikken over een eigen diamantgravure-afdeling om te verzekeren dat uw logo door ervaren graveurs volgens de strengste normen wordt gegraveerd.

 

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de diverse methodes waarmee we uw custom USB sticks produceren, aarzelt u dan vooral niet om ons te contacteren per email of telefonisch op +32 (0)16 89 37 35 !

terug naar boven  terug naar boven