Startpagina +32 (0)16 89 37 35
 
  USB Pennen

USB Pennen

Dankzij de combinatie van een USB stick die werd ingebouwd in een stijlvolle en robuuste balpen beschikt u nu met de USB Pen Drive steeds en overal over de ideale oplossing om zowel handgeschreven nota's te maken als om digitale informatie op te slaan of uit te wisselen!

Offerte aanvragen Vrijblijvende offerte aanvragen

 

USB pen met logo

De USB Pen Drive kan worden gebruikt als balpen, maar tevens als USB stick die u op uw pc kan inpluggen om bestanden uit te wisselen.

Het flashgeheugen heeft een geheugencapaciteit van 64MB tot 8GB.

 
 

USB Pen Drive

 USB balpennen

De USB Pen Drive is Plug & Play compatibel, waardoor u de USB stick meteen zonder installatieprocedures kan gebruiken op elke pc. De USB sticks in onze USB pennen worden dus automatisch als verwijderbare harde schijf herkend op pc's zodat u zonder tijdverlies aan de slag kan met uw bestanden.

Doordat het flashgeheugen van de USB Pen Drives niet met bewegende onderdelen werkt, zijn deze pennen schokbestendig en kan u deze USB balpennen behandelen als pennen zonder ingebouwde USB flash memory stick.

USB balpennen met uw logo bedrukking zijn ideaal om uw bedrijf of organisatie blijvend onder de aandacht te houden van uw doelpubliek en zijn perfecte geschenkartikelen die bij uw doelpubliek erg in de smaak zullen vallen!

Indien gewenst beveiligen we tevens uw data tegen wissen via ons Dual Drive-systeem waarbij de schijf wordt opgesplitst in een onwisbaar gedeelte met uw data en een wisbaar/beschrijfbaar gedeelte dat u vrij kan gebruiken.

Onze USB Pennen zijn verkrijgbaar met een geheugen van 64MB, 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4 GB en 8 GB en dit in zowel kleine oplages vanaf 25 stuks als in grote oplages tot verschillende duizenden stuks.

USB keys aanbod Ontdek hier onze USB balpennen!